Essència > Cuida’t > Teràpies Manuals

Teràpies Manuals

EL MASSATGE ES UNA TÉCNICA PROPERA, FÀCIL I MOLT EFECTIVA EN UNA AMPLIA GAMA DE MOLÈSTIES FÍSIQUES

Entre la nostre carta de massatges pots trobar un ampli ventall de possibilitats a nivell terapèutic que s’ajusta en cada moment a les necessitats de cada persona.
Fes la teva consulta sense compromís, el nostre equip de professionals t’aconsellarà el més adient per tu.

MASSATGES TERAPÈUTICS

Descontracturant
Anti-estrés
Circulatori
Quiromassatge complert

Molt útil en dolors musculars, en el  mal de cap originat per tensió i/o estrés, molèsties articulars, artorsi, mala circulació, lumbalgies, cervicalgies, dorsalgies, contractures, etc.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Sessions localitzades i generals
Facial
Abdomen
Pit
Cames
Corporal

Molt eficaz en retencions de líquids localitzats, en post-operatoris mèdics i estètics, porcesos inflamatoris en general, regeneració cèl·lular, equilibri del sistema nervios, hipertensió, problemes de pell (acné, bosses als ulls…), estimula les defenses del sistema inmunològic.
Es una tècnica molt suau i molt efectiva en la seva pràctica.
En casos com la fatiga crònica i fibromialgia és molt indicada.

SESSIÓ TMC(Técnica de Movilitat Corporal)

Tractament molt suau que indueix a la relaxació general i profunda, movilitzant totes les articulacions del cos de manera rítmica. Es molt eficaz en casos com la fatiga crónica, la fibromialgia, l’artrosi, procesos d’estrés, dolors articulars, etc.

SESSIÓ D’ESTIRAMENTS CORPORAL

Aquesta sessió treballa la musculatura de forma general de tot el cos. Millora la elasticitat, plasticitat i tonicitat de la musculatura. també permet una relaxació física i mental de forma general.